Workshops til skoler

Skoler er også arbejdspladser – og kan selvfølgelig tilmelde sig kampagnen “Vi danser også Årets Dans!”

Hvad kan vi bruge Årets Dans til på vores skole?

Dansen kan bruges året rundt som et samlende element for hele skolen, fx ved morgensamlinger, som opstart på temadage eller noget helt andet. Måske giver det jer anledning til at fejre den internationale Dansens Dag den 29. april ved at samles og give den gas med Årets Dans og andre danseaktiviteter.

Dansen kan også bare danses i den enkelte klasse, når der er brug for et indslag med glad og nærværende bevægelse. Dansen kan anvendes som den er, eller den kan bruges som afsæt for at udvikle fx jeres egen klassedans.

Har I brug for hjælp til at komme i gang, kan I købe en af følgende workshops:

WORKSHOP 1: HELE SKOLEN DANSER

I får besøg af to danseformidlere fra Dansehallerne en hel skoledag, hvor der igangsættes flere workshops i Årets Dans samtidig.
Antal: fem workshops à 45 min. med ca. 55 elever pr. workshop; i alt 275 elever (Alle workshops ligger i tidsrummet 8.00-15.00, og hver workshop undervises af to danseformidlere).
Pris for en hel dag: 7.500 kr.


WORKSHOP 2: ÅRETS DANS-EKSPERTEN

Særligt interesserede elever eller en klasse på skolen bliver på en to-timers workshop (120 min.) klædt på til at undervise resten af skolen i Årets Dans – fx klassevis i gymnastiksalen, hvorefter hele skolen kan mødes i skolegården og danse dansen sammen.
Antal: ca. 25 elever (undervises af én danseformidler)
Pris for workshoppen: 2.000 kr.


WORKSHOP 3: LÆRERWORKSHOP

(Idræts)lærere og pædagoger på skolen bliver på en tre-timers workshop (180 min.) klædt på til at undervise skolens elever og øvrige personale i Årets Dans. Ud over Årets Dans indeholder workshoppen forskellige andre danse-idéer til brug i undervisningen. En mulighed med denne workshop er at afholde den i samarbejde med en eller flere nabo-skoler.
Antal: ca. 25 lærere/pædagoger (undervises af én danseformidler)
Pris for workshoppen: 4.000 kr.


Yderligere information og tilmelding: kontakt venligst Astrid Lavsen Jensen på tlf. 33 88 80 42 /email: alj@dansehallerne.dk

Kontakt Dansehallerne og få et bud på, hvordan I kan få Årets Dans ud på jeres skole.