Dans med din nabo

“Dans med din nabo” byder borgerne på danseaktiviteter i en række forsamlings- og kulturhuse i Svendborg Kommune.

Med danseforløbene kan forsamlings- og kulturhusene præsentere en ny og udfordrende aktivitet for en bred målgruppe. Det overordnede formål er at inspirere til at bruge dansen som en bevægelsesform og social aktivitet, og give nye brugere mulighed for at opleve dansen som en del af vores fælles fortælling.

“Dans med din nabo” er et forestillingsprojekt, hvor unge, børn og voksne mødes i dans for sammen med en professionel danser at skabe en forestilling.

I Dansefyrtårn Fyn ønsker vi med “Dans med din nabo” at fejre dansen og fællesskabet set fra Fyn. Vi skal her særligt fejre, at det i 2015 er 100 år siden, samfundet fik tjenestefolk og kvinderne med ind i dansen, da de fik stemmeret.

Der vil være workshops i forskellige forsamlingshuse i løbet af foråret 2015, der til sidst samles i én stor forestilling den 17. april 2015 i skolegården på Nordre Skole i Svendborg.

Hvis du har lyst til at deltage eller bare vil høre mere om projektet, send en mail til sART Danseteater på inf@sartdanseteater.dk eller ring til Anneline på tlf. 28579768 eller Sofie på tlf. 26251618

For yderligere oplysninger om “Dans med din nabo” hos Dansefyrtårn Fyn kontakt:

Kulturkonsulent
Lili Jensen
62 23 30 16
lili.jensen@svendborg.dk