Danseteam Midt

Hanne Stubberup Randel
Hanne er uddannet moderne danser og danseformidler på Skolen for Moderne Dans i København i henholdsvis 1992-1995 og 2007-2008, og siger selv om dans: “For mig handler dans om glæde, impulsivitet, kreativitet, nysgerrighed og mod. Spændende er det at se mennesker i alle aldre udvikle sig med dansen og finde nye måder at udtrykke sig på. Nye relationer opstår både mellem dig selv og dansen og mellem dig selv og med-danserne. Spænding og poesi kan opstå!”

Hjemmeside - Sarona
Sarona Sørensen

Sarona Sørensen er 23 år og danseunderviser i Dansefyrtårn Midt. Om sin passion for dansen siger hun: “Jeg elsker bevægelse og dans i stort set alle dets former og afskygninger, og den måde, det kan skabe nærvær, oplevelser og relationer. Den bedste undervisningstime for mig er, når man har fundet et fællessprog med sine elever og kan mærke, at de er engagerede og har lyst til at lære. Når eleverne er fordybet i en dans eller et gruppearbejde, og man bliver lige så inspireret af at se på dem og mærke deres energi, så går det hele op i en højere enhed. Tidspunkter som dette minder mig om, hvor heldig jeg er at lave det, jeg elsker allermest og samtidig dele det med andre.”

Hjemmeside - Marie 01
Marie Andersson

Marie Andersson er danser, underviser, koreograf og producent og uddannet fra Statens Scenekunst Skole 2013. Om sin engagement i Dansefyrtårn Midt siger hun: “En lille lyshåret pige, der stod på ski i det nordlige Sverige, endte på en eller anden måde i projektet ‘Ta fat om dansen’ i byen Horsens i Danmark. Mærkeligt. Meget skulle til for at få det til at ske, men med tid og mange små trin, i forskellige forvirrede retninger, altid med passion for, hvordan trinene blev taget, så endte hun her. Hun er nu en voksen kvinde, fyldt op med en hel masse spørgsmål og meninger om, hvad kultur, dans og kunst kan eller bør være. Og med en klar intention inden for dette projekt: at få flere til at lytte til sin krop, bevæge sig frit og finde glæden i dansen.”