Årets dans 2016

Årets dans 2016 er et kort, intenst møde med dans. Gennem danseworkshops  møder årets dans en stor gruppe mennesker igennem en enkel, ny koreografi hvert år, der efterfølgende kan fungere som samlings punkt.

Livsglæden og lysten til at kaste sig ud i at danse gennemsyrer Årets Dans 2016, som i år særligt retter sig mod arbejdspladser.

Derfor lancerer vi kampagnen Vi danser også Årets Dans! hvor du nemt og gratis tilmelder din arbejdsplads. Vi inviterer alle arbejdspladser til at danse med – og dermed sætte fokus på fællesskab, glæde og trivsel på arbejdspladsen.

– Vi vil gerne gøre dansen jordnær, humoristisk, ligetil og tilgængelig for alle. Vi vil skabe glæde og lyst til at springe ud i dansen og smide armene op over hovedet – altså at give slip, fortæller Jannik Elkjær fra dansekompagniet DON GNU, der sammen med dansekollegaen Kristoffer Louis Andrup Pedersen står bag koreografien til Årets Dans 2016.

Har du lyst til at danse med, kan du lære dansen via denne instruktionsvideo.

Læs mere om DON GNU Physical Theatre & Film her

Som en parallel til fællessangen er “Årets dans” en fællesskabs dannende og livgivende aktivitet, som i princippet alle kan være med til.

AKTIVITETER FOR 1. HALVÅR 2016

Februar
5. Februar
Dansefyrtårn NORDs danseformidlere deltager i en workshop i Fredericia

Marts
Uge 9-13
Årets Dans arrangementer rundt i regionen.

April
29. April
Dansens Dag arrangement i Kedelhallen i Nordkraft/Aalborg

Årets dans indgår ligeledes i forløbene i de to andre programmer: “Dans i skolen” og “Únge på vej”