Deltag i årets dans

Fire ud af de seks dansefyrtårne i “Ta’ fat om dansen” projektet afvikler aktiviteter inden for programmet “Årets dans“.

Både i 2015, 2016 og 2017 vil der blive udviklet en koreografi til “Årets dans”, en nem og enkel fællesdans, som er tilgængelig for alle.

Du, din virksomhed, din skoleklasse eller din kajakklub kan frit benytte jer af ”Årets dans”, som blandt andet kan læres via denne formidlingsfilm (KOMMER I FEBRUAR!). Og så er det bare med at danse den til firma-aften, gadefesten, kulturnat, klassefest eller på Dansens Dag den 29. april.

Det er forskelligt, hvordan fyrtårnene vil gribe opgaven an, men aktiviteterne vil som oftest ligge om foråret – for eksempel i forbindelse med Dansens Dag.

Den bedste måde at finde ud af, hvor og hvornår, der bliver afholdt “Årets dans” aktiviteter er derfor at kigge ind på dansefyrtårnenes sider her på hjemmesiden:

Dansefyrtårn Nord (Nordjylland)
Dansefyrtårn Midt (Midtjylland)
Dansefyrtårn Trekanten (Trekantsområdet)
Dansefyrtårn Fyn (Fyn)

Du kan også tjekke kalenderen, som løbende bliver opdateret med nye aktiviteter og begivenheder.

NB!
Arrangerer du en offentlig begivenhed omkring “Årets Dans”, må du meget gerne sende os dato, tid og sted – så lægger vi begivenheden i vores kalender på tafatomdansen.dk