Dansehallerne byder seniorer op til formiddagsdans

De kommende måneder arrangerer Dansehallerne fire danse-torsdage med professionelle instruktører.

Er du over 60 år? Bor du i København? Og har du lyst til at danse?

Hvis svaret er ja, så er chancen der her i vinter, hvor Dansehallerne gør torsdag til dansedag. Fire gange i løbet af februar og marts inviterer Dansehallerne til “Formidags-dansant”.

De to første gange danser vi folkendans, og de to sidste swingdans.

12. februar kl. 10-12: Folkedans med instruktør Annette Thomsen og live musik ved Jørgen Hanskov.

26. februar kl. 10-12: Folkedans med instruktør Christian Obel.

12. marts og 26. marts kl. 10-12: Swingdans med Signe Frydenlund.

TID
12. februar og 26. februar og 12. marts og 26. marts

STED
Dansehallernes Foyer, Pasteursvej 20 i København

Formiddags-dansant’erne er en del af “Dans med din nabo” der er et af de fire programmer i det store, landsdækkende “Ta’ fat om dansen” projekt.

– Vi ønsker at give folk mulighed for at møde en spændende instruktør i to timer, hvor de får danset til god musik og får mulighed for en kop kaffe og en snak. Det handler ikke om at skulle lære en eller anden standarddans, men om at skabe et danseunivers, fortæller projektmedarbejder Susanne Frederiksen fra Dansehallerne. Hun fortsætter:

– Vi ønsker med disse dansant’er at nyskabe at mødes med hinanden i en fællesdans for at opdage eller genopdage dansens magi, og vi vil i første omgang invitere seniorerne. Samtidig ønsker vi at vise, at Dansehallerne ikke kun er et sted for professionelle dansere, men at det også er et sted, hvor alle mulige grupper af mennesker kommer og danser.

De professionelle instruktører på formiddags-dansant’erne er Signe Frydenlund, ejer af virksomheden Danseglad.dk og swing-danser, folkedanser Annette Thomsen og musiker Jørgen Hanskov, samt Christian Obel, der blandt andet er kendt inden for folkedans.

Påklædning: Almindeligt tøj, du kan bevæge dig i.
Sko: Indendørs sko, der kan stå fast på et trægulv (ikke sutsko)

Det er gratis at deltage i formiddags-dansant’erne, men vi vil være glade for, hvis folk tilmelder sig på forhånd på mail: sfr@dansehallerne.dk

For yderligere oplysninger kontakt: Projektmedarbejder Susanne Frederiksen på 33 88 80 40 eller Kommunikationsmedarbejder Michael Madsen på 33 88 80 46