Dansehallerne indbyder seniorer at danse Bollywood

Dansehallerne forsætter de succesfulde formiddags-dansanter for seniorer med seks dansetorsdage i september, oktober og november. Der lægges ud med to gange Bollywood-dans i september.

Bor du i København? Er du fyldt 60 år? Og har du lyst til at danse? Hvis ja, så er det på tide at tage dansekjolen på og kridte danseskoene. Torsdag den 10. september klokken 10.00-12.00 starter ”Ta’ fat om dansen” nemlig en ny omgang formiddags-dansanter for seniorer i Dansehallerne.

Der lægges ud med inciterende og livsbekræftende indiske rytmer, når den meget brugte indiske dansemester og koreograf Murari Lal Saini vil introducere deltagerne til Bollywood-dans.

I oktober kommer danser og koreograf Ellen Kilsgaard og introducerer seniorerne til moderne dans, og i november slutter danser og koregraf Michael Preisler den alsidige efterårssæsonen af med to torsdage med den traditionelle standarddans vals.

De nye formiddags-dansanter er en fortsættelse på de fire formiddags-dansanter, som blev afholdt i foråret, der blev en stor succes. Her til efteråret er programmet derfor blevet udvidet 50 procent, så der nu vil være to dansetorsdage i både september, oktober og november.

TID
10. september (Bollywood-dans)
17. september (Bollywood-dans)
08. oktober (Moderne dans)
22. oktober (Moderne dans)
12. november (Standard dans)
26. november (Standard dans)

Alle de seks torsdage er det fra klokken 10.00-12.00.

STED
Formiddags-dansanterne foregår hos Dansehallerne, Pasteurvej 20, 1799 Kbh. V.

– Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde en ny omgang formiddagsdans. Vi håber, at se mange af dem, der var med i foråret og forhåbentlig også mange nye ansigter, siger projektmedarbejder Susanne Frederiksen fra Dansehallerne.

Det er gratis at deltage i formiddags-dansant’erne, men vi vil være glade for, hvis folk tilmelder sig på forhånd til Astrid Lavsen Jensen på mail: alj@dansehallerne.dk

Formiddags-dansant’erne er en del af “Dans med din nabo” der er et af de fire programmer i det store, landsdækkende “Ta’ fat om dansen” projekt.