Mere dans på arbejdspladsen!

Den landsdækkende kampagne ”Vi danser også Årets Dans!” skal få arbejdspladser i hele landet til at danse – og dermed sætte fokus på glæde, fællesskab og trivsel på arbejdspladsen.

Mere dans på arbejdspladsen!

Sådan lyder Dansehallernes mål for 2016. Organisationen har netop har skudt den landsdækkende kampagne ”Vi danser også Årets Dans!” i gang, som skal få arbejds-pladser i hele Danmark til at danse.

Som en del af kampagnen tilbydes virksomhederne at købe Årets Dans-workshops af forskellig varighed med professionelle dansere. Disse workshops er tilpasset, så de kan indgå som et element ved konferencer, medarbejderarrangementer, personaledage m.m.

Kampagnen er en del af det store ”Ta’ fat om dansen” projekt, der støttes af Nordea-fonden. Og der er masser af gode grunde til, at virksomhederne bør danse med.

– Dans er sundt og sjovt og giver mulighed for nye oplevelser sammen med kollegerne. Ligesom fællessang styrker dansen fællesskabet og trivslen på arbejdspladsen og er en energigivende aktivitet, der skaber smil og glæde, forklarer projektleder Anna Marie Krarup fra ”Ta’ fat om dansen” projektet.

Om Årets Dans
Hvert år skaber Dansehallerne en ny dans – Årets Dans – sammen med en professionel koreograf eller et kompagni. Målet er, at folk i alle aldre får en oplevelse med at danse årets trin og mærke danseglæden.

– Denne gang har vi bedt dansekompagniet DON GNU om at skabe Årets Dans 2016 specifikt til arbejdspladser. Med sit maskuline og lidt skæve bevægelsesunivers har de skabt en fællesdans med indbygget humor og relevans. Der inviteres til 80´er moves og moon walk-bevægelser, som alle kan være med på, fastslår Anna Marie Krarup.

Det er nemt og gratis for arbejdspladserne at melde sig til kampagnen, hvilket kan ske på www.tafatomdansen.dk

Samtidig får man vist omverden, at arbejdspladsen går ind for sundhed, fællesskab og medarbejdertrivsel, ligesom de deltagende virksomheder har mulighed for at deltage i konkurrencer m.m.

Se Årets Dans 2016 her:

Se priser og indhold for de forskellige workshops her:
Se priser og indhold for workshops til skoler her
___________________________

FAKTA OM TA’ FAT OM DANSEN

● Ta’ fat om dansen er et stort, landsdækkende danseprojekt, som i perioden
2014-2017 skal få tusindvis af danskere i alle aldre til at opleve dans under
vejledning af professionelle.

● Ta’ fat om dansen er støttet af Nordea-fonden med et beløb på 20,5 millioner
kroner.

● Ta’ fat om dansen har fire hovedprogrammer: ”Dans i skolen”, Unge på vej”,
Dans med din nabo” og ”Årets Dans”.

● Aktiviteterne i Ta’ fat om dansen koordineres af Dansehallerne og udføres via
seks lokalt placerede dansefyrtårne.