Tag din nabo under armen og kom til magisk tangoaften i dansehallerne

På Kulturnatten byder Dansehallerne naboer (i videste forstand) til den første af en række “Dans med”-aftener.

På Kulturnatten fredag d. 10. oktober kan du komme til magisk tangoaften, når en af de bedste tango-dansere i Danmark, Aldo Velásquez, giver publikum en kort instruktion til den argentinske tango, inden man selv afprøver trinene på dansegulvet. Aftenen er for alle, og niveauet er tilpasset absolut nybegyndere.

Ud over tango byder Dansehallerne denne aften på et væld af danske og udenlandske dansefilm, der i anledning af Kulturnatten vises på en storskærm på MiniCarl scenen, ligesom Café Elefanten holder åbent hele aftenen. Tjek hele programmet på www.dansehallerne.dk

Dans med din nabo i Dansehallerne
Tango-aftenen er den første af en række “Dans med”-aftener i Dansehallerne. Som Danmarks teater for moderne scenedans viser Dansehallerne hvert år et stort antal professionelle forestillinger. Men Dansehallerne vil også gerne invitere helt almindelige mennesker til selv at danse i et tæt møde med professionelle kunstnere.

Det sker under overskriften “Dans med din nabo. Her vil Dansehallerne de kommende tre år invitere “naboer” fra både lokalområdet og resten af København til gratis “Dans med”-aftener i samarbejde med forskellige lokale danseforeninger. Der vil også være workshopforløb, visninger og endelig en større forestilling i foråret 2017, hvor Dansehallerne introducerer det såkaldte “community dance”-koncept og inviterer ikke-professionelle til at medvirke i en professionel danseforestilling.

Dans med din nabo” er en del af det landsdækkende projekt “Ta’ fat om dansen, som ledes af Dansehallerne og støttes af Nordea-fonden.

PRAKTISK
● Tango-aftenen i Dansehallerne er fredag den 10. oktober klokken 20.00-22.00
● Der er plads til maksimalt 50 deltagere. Derfor anbefaler vi, at man tilmelder sig på forhånd, enten på mail: sfr@dansehallerne.dk eller ved at møde op på selve aftenen inden klokken 20.00 (med forbeholdt for ’udsolgt’).
● Medbring helst partner samt eventuelt dansesko.
● Det er gratis at være med til tango-aftenen, men Kulturpas kræves.
● Vi henstiller, at man sætter tid af, så man er der samtlige de to timer, som workshoppen varer.
● Det hele foregår hos Dansehallerne, Pasteursvej 20, 1799 København V.