Spring til indhold

Afbudsrejse eller charterferie?

Hvis du er glad for at rejse, så er det slet ikke usandsynligt, at du allerede nu er ved at planlægge en af de næste rejser, du skal ud på. Du ved jo godt, at planlægningen er den faktor, der gør rejsen til en succes. Men du ved også, at hvis du køber en afbudsrejse for eksempel her (sådan ligesom vi andre køber slik som impulskøb), så kan du være heldig og få et ophold i omgivelser, der er fyldt med skønhed og luksus. Du ved også godt, at afbudsrejser kan være lidt ’farlige’ at benytte, fordi du ved sjældent, hvad du får for dine penge. Du bruger dog muligheden, når rejselysten kommer over dig.

Kufferten parat

Derfor har du da også altid en kuffert parat. Den er pakket med det nødvendige rejseudstyr, som du altid har med dig. (Solbriller, nakkestøtte til flyveturen, mv.). Når du så ved, hvor afbudsrejsen tager dig hen (badeferie eller skiferie?), så pakker du tøj og sko i kufferten. Det går hurtigt og det er nemt. Men faktisk har du besluttet at købe en ny kuffert. Du ser nemlig en fordel i at have to kufferter pakket og parate: En til badeferier og en til ferier under de kølige himmelstrøg. Du foretrækker dog at planlægge dine rejser i god tid.

De billige rejser online

Det betyder nemlig, at du kan få sammensat rejsen, sådan som du nøjagtigt ønsker dig. Både med hensyn til flybillet, logi og oplevelser. Og naturligvis i overensstemmelse med din pengepung. Rejser er nemlig ikke altid billige.

Du ved godt, at billige rejser kan du altid finde. Du ved også godt, at du altid vil kunne finde en billigere rejse, end den du lige har købt eller bestilt. Men, din erfaring med de helt billige rejser har bare aldrig været god. Enten har rejsen ikke levet op til dine forventninger – uanset hvor beskedne de var – eller også har de været fyldt med så mange strabadser, at du ikke rigtigt nåede at udforske din destination.

Lige nu har du en tanke om, at du gerne vil besøge Nordafrika til næste år. Om det bliver Marokko eller Algeriet eller Egypten har du ikke helt besluttet endnu. Alle tre lande er spændende at besøge. Der er forskellige kulturer at lære om. Der er forskellige traditioner. Det er grunden til, at du kigger på charterrejser til de tre lande. Det er nemlig lande, som du intet kender til og derfor ikke helt har modet til at rejse i på helt egen hånd.

Charterrejser er gode til første besøg i et land

En charterrejse (se mere her) er derfor en god introduktion til et af landene. Den vil nemlig give dig sikkerhed for, at dit logi er i orden. Den vil tilbyde dig forskellige oplevelser, der vil lære dig den lokale befolkning og dens traditioner at kende. Og ja, du skal selvfølgelig heller ikke til at lede efter flybilletter eller at finde ud af, hvordan du kommer fra lufthavnen hen til dit logi. Det sørger rejsebureauet for. Du skal bare læne dig tilbage og nyde, at du får nogle spændende oplevelser. Og ja, fordi det er ret eksotiske destinationer, så gør du klogt i at begynde at kigge på mulighederne allerede nu.