Spring til indhold

Blomster til gudmor

Du glemte det. Din gudmors fødselsdag. Du har dårlig samvittighed. Du plejer ellers at sende hende en fødselsdagsgave. Men i år er der bare sket så mange ting. Du ved godt, at hun er skuffet over ikke at have hørt fra dig. Så du må gøre noget. For at kompensere for din glemsomhed. Og hvad andet end at sende hende en kæmpestor buket blomster – med et kort, der dels underskylder men dels også lykønsker hende.

Sende blomster i København

Du leder efter den forhandler med blomsterlevering i København, som du plejede at bruge inden Covid brød ud. Du kan ikke finde ham online. Din tanke er, at blomsterhandleren har måttet lukke sin butik. Desværre. Han var ellers så sød til altid at fortælle dig, at blomsterne er blevet leveret på den ønskede adresse. Du må derfor lede efter en anden forhandler. Du skriver i søgefeltet: ”Blomsterudbringning Amager.” Og du håber, at du kan finde en, som vil være lige så sød og hurtig til at levere blomster.

Amager Blomster

Du får en del henvisninger til forskellige blomsterforhandlere på Amager. Nogle af henvisningerne er bare henvisninger til forhandlernes Facebook-sider. Dem kan du ikke rigtig bruge til noget. De sites fungerer jo nærmest kun som forsimplede vejvisere, fordi der er en adresse og så nogle fotos af kunder, der køber buketter. Det skal helst være en rigtig webshop.

Et sted, hvor du kan se, vælge og bestille en buket og så også være sikker på, at den bliver sendt til din tante. Og ja, du skal naturligvis kunne betale via mobilepay eller et betalingskort. Den slags blomsterforhandlere er der ikke så mange af på Amager. Men den, du finder, ser ud til virkeligt at have styr på tingene. Du bestiller derfor en flot buket. Du beder om at blomsterudbringningen på Amager sker på lørdag – og du forventer nu at få at vide, at blomsterne er leveret.

Mange fordele med levering

Her er nogle af de primære fordele ved at benytte blomsterlevering i København:

  • Praktisk og bekvemt. Når man bestiller blomster online, slipper man for at skulle transportere blomsterne selv gennem den trafikerede by. Levering direkte til døren er praktisk.
  • Større udvalg. Online blomsterbutikker har typisk et bredere udvalg end den lokale blomsterhandler. Man kan vælge mellem mange forskellige buketter, planter, farver etc.
  • Billigere priser. De online blomsterleverandører har ofte lavere omkostninger, da de handler i større volumen. Besparelserne gives videre til kunden.
  • Levering samme dag. Mange udbydere tilbyder levering af friske blomster samme dag, hvis man bestiller indenfor et vist tidspunkt. Det er ideelt, hvis man pludselig får brug for en buket.
  • Færre fejlbestillinger. Når man selv sammensætter buketten på hjemmesiden, er der mindre risiko for misforståelser omkring ønsker og præferencer.
  • Miljøvenlig transport. Levering med elbil eller ladcykel er mere bæredygtigt end hvis alle kunder selv hentede blomster i bil.

Så levering af blomster er både praktisk, billigere og mere miljørigtigt for københavnerne.