Spring til indhold

Lære for livet

Da jeg først blev ansat på Baaring Efterskole på Fyn, vidste jeg, at jeg var trådt ind i et særligt fællesskab. Som musiklærer og klasseleder for 9. klasse var jeg begejstret for at blive en del af en skole, der værdsatte både uddannelse og kreativitet.

Musiklinjen: En verden af muligheder

Musiklinjen på Baaring Efterskole var ikke bare et fag; det var en verden fuld af muligheder. Jeg havde friheden til at skabe et inspirerende og støttende miljø, hvor eleverne kunne udforske deres musikalske talenter. At se dem vokse og udvikle sig som musikere var en af de mest givende dele af mit arbejde.

9. klasse: En tid for vækst

At være klasseleder for 9. klasse gav mig chancen for at følge eleverne tæt gennem et vigtigt år i deres uddannelse. Jeg så dem kæmpe, lykkes og vokse både fagligt og personligt. At støtte dem i deres forberedelse til afgangsprøven og se deres succes var utrolig tilfredsstillende.

Fællesskabet: Hjertet af Baaring Efterskole

Men det var ikke kun i klasseværelset, at magien skete. Fællesskabet på Baaring Efterskole var noget helt unikt. Vi lærte hinanden at kende gennem forskellige aktiviteter, og jeg følte mig virkelig forbundet med både elever og kolleger. Vi delte glæder, sorger og succeser, og jeg følte mig hjemme.

Musikken som en del af livet

Musikken var ikke kun begrænset til musiklokalet. Vi havde koncerter, hvor eleverne kunne vise deres talenter, og musik blev en integreret del af hverdagen. At dirigere skolekoret og se eleverne skinne på scenen var nogle af de mest mindeværdige øjeblikke i min tid på skolen.

Overgangen til 10. klasse

Nogle af mine elever fortsatte i efterskolen i 10. klasse, og det var en glæde at se dem tage de næste skridt i deres uddannelse. De blev mere modne, mere fokuserede og mere klar til fremtiden. At være en del af deres rejse var en ære.

Afslutningen på et fantastisk år

Da året nærmede sig sin afslutning, kunne jeg se tilbage på en tid fuld af læring, venskab og musik. Jeg havde ikke bare undervist; jeg havde lært. Jeg havde ikke bare givet; jeg havde modtaget. Baaring Efterskole var ikke bare en arbejdsplads; det var en familie.

Baaring Efterskole

Mit arbejde på Baaring Efterskole var mere end et job; det var en passion. Det var et sted, hvor jeg kunne inspirere og blive inspireret, hvor jeg kunne lære og blive lært, og hvor jeg kunne dele og blive delt med. Jeg vil altid være taknemmelig for de oplevelser og det fællesskab, jeg fandt på Baaring Efterskole. Det var ikke bare en skole; det var et hjem.